Länkar 180716


Nu är det visst mycket längesedan jag gjorde en lista med bra/roliga/viktiga länkar! Kommer lastat denna sommarmåndag. 


Snyggt.
Frida i den här kaxiga tröjan. Jag vill också våga.  
Intressant.
I våras skrev Linnea ett prima blogginlägg om innebörden och användingen av ordet pyssel. Har själv ofta funderat på detta ord, att det känns litet förminskande samtidigt som det tycks beskriva vissa situationer så väldigt bra. Svårt att veta hur och om det borde användas tycker jag, kan liksom ej bestämma mig för vad jag tänker om saken. 
Branschsnack.
Om reklam och nyhetsbrev som trillar in i din e-post och varför de nuförtiden ofta misslyckas med att påverka dig som mottagare. Dags att sluta spamma och effektivisera mejlandet hörni. 
Recept.
Nutella french toast rolls. Efter resan till Paris är jag kanske permanent sugen på diverse uppsättningar bröd och deg med Nutella på. 
Tänkvärt. 
Denna artikel vid namnet Medioker är melodin. Handlar bl.a. om hur vardag visas upp i social media och hur framgångsrika människor förvaltar sin närvaro i social media. Vad som definierar en framgångsrik människa känns ju dock alltid tämligen oklart. 
Klipp.
Det här nyhetsklippet om 90-talisterna. Det pratas om hur personer födda på olika årtionden är olika till sättet och så. Mkt intressant och ganska så underhållande. 
Mat.
Alla dom här pizzorna som ser helt magiska ut! Massa inspiration på topping helt enkelt, finns ju knappt något som inte kan strös på en pizza. 
Hejja! 
Denna artikel vid namnet Kvinnlig vänskap som maktfaktor.
/ H.

Kommentarer