Östut ✈

God morgon fredag. Klockan är 05.30 och jag ska precis dra fast blixtlåset på resväskan och bege mig mot västkusten, äntligen! Jag har nog packat litet väl optimistiskt, utstyrslarna hoppas på sol men jag tror på regn. 


Jag har nya tofflor som jag fullkomligt älskar! Så simpla och bra. Har litet svårt för sandaler med öppen tå på jobbet så dessa passar ju prima, matchas mest till avrivna jeans.


Förresten så måste jag slå ett slag för ett ganska gammalt koncept, body mists. Så bra uppfinning om en är sugen på ny doft men inte alltid vill lägga massa peng på dyr parfym i stor flaska. Dessa små från & Other Stories är mina favoriter, köper ny ett par ggr om året. Moroccan Tea har jag sportat två somrar nu, den doftar varmt och exotiskt utan att vara blommig och fruktig. 


Nu ska jag bege mig till favoritplatsen flygplatsen och köpa mig en kaffe samt en sommarbok, sen sitta sniffa på atmosfären och avgångarna till världen.
Hörs i öst!  
/ H.
 

Kommentarer