Ett halsband, en resa, en utställning och en helg!

Så mycket helgkänsla här alltså. I eftermiddag ska jag ta ledigt och gå på utställning (Greta Garbo på Fotografiska <3), sen ska jag boka HÖSTRESA och ikväll blir det några glas vin skulle jag tro. Har ägnat förmiddagen åt inspiration och plöjt igenom en miljon peppande videoklipp, tycker det är ett bra sätt att få lust och ork till det egna och sätta tonen för helgen. 

Ville också visa detta halsband som jag nappade åt mig när jag åkte från öst. Mamma hade fått det i någon slags skrammellåda full av smågrejer som hon ropat in på auktion.

Om jag bär halsband är de oftast jättetunna jättelånga i guld eller så en choker, men gillade detta i trä förvånansvärt mycket. Passar prima till det mesta jag äger också. 
Nu ska jag äta lunch och sen bege mig på kulturrunda. Ha en bra helg nu! 
/ H.
 

Kommentarer