Fredagsfynd
→ Julia har gjort en Resa ensam-guide. Jag ska ska bemästra ensamresandet tvåtusensjutton har jag bestämt. Tycker om att se på mig själv som en självständig kvinna i behov av ingen annan än mig själv ju, plus att jag stortrivs med ensamheten så varför inte! 
→ Tips på blogg! Viktoria bor i NY och lägger upp fina bilder på mysiga fik, växter och sitt boho hem på sin blogg! Inspiration max verkligen. Har även följt hennes lika inspirerande syster Josefin i flera år.  
→ En dålig sak är att Pinterest bytt design, igen. Den är enligt min mening urful och ganska oacceptabel. En så pass visuellt fokuserad hemsida ska ha en ren form, inga rundade kanter, konstiga grids och låtom oss inte ens prata om typografin. Kan väl vara en världslig sak men denna form (eller icke-form) är verkligen en inspirationsdödare. Mer av ett påstående än ett tips alltså men kände mig tvungen att få utlopp för denna åsikt. 
→ Beata har gjort en Äventyr i Stockholm-guide, alltså tips på saker en kan göra här i sin hemstad. 
→ Jenny har ett mattips, hon har gjort en tofu-guide. Jag har ännu inte bemästrat denna råvara, tofu har någon slags bismak som jag inte riktigt blir sams med. Med denna guide blev den faktiskt riktigt god så tror jag ska prova mig fram litet mer nu!
Happy fredag! 

Kommentarer