Fredagslistan


Jag tänker på:
– Nya kuddfodral. Grönt eller svart?
– Choklad ty det ska jag köpa idag!
– Framtiden överlag. Går typ alltid igenom någon slags existentiell kris såhär års. Meningen med livet och dylika små frågor. 
Jag tittar på Gilmore Girls, alltid Gilmore Girls. Det ju kommer nya avsnitt i höst så måste se igenom allt igen nu. GG är min bästa serie genom tiderna, har sett igenom alla säsonger minst tio gånger sen jag var fjorton, det kom på tv på eftermiddagarna efter skolan kommer jag ihåg. Räknade ut här om dagen att jag tittat på denna serier tre månader av mitt liv, så värt.
Jag läser inget, har inte kommit igenom sommarboken än, typiskt mig att bara släppa sådant abrupt. 
Jag klär mig i något slappt ty jobbar hemifrån idag + något träningsvänligt ty skall träna. 
Jag lyssnar på Junge Junge – Run run run. Den känns sådär slutsommarvemodig men vacker. 
Jag äter pestopizza ikväll GOTT. 
Jag önskar mig sensommarvärme, spontanbesök och godis. 
Jag måste egentligen styra med mitt pensionssparande, fy fabians vad tråkigt. Inte i helgen dock nejnej det går jag inte med på. 
Jag drömmer om egna väggar, fortfarande. Jag bor ju på hyra och känns det typ som att jag kommer att göra det förevigt. Vet att det ej är så men när ska jag få spika på mina väggar egentligen? vava?! 
Jag googlar på lexikon. Jag skulle författa designtext på finska i veckan och herremintid vilket projekt. Även om jag pratar flytande finska så är yrkesterminologi typ ett tredje språk, snubblade på vartannat ord ungefär. 
Jag ska spendera helgen på trädgårdsäventyr samt med att dofta på design i city. Och så ska jag vara mycket hemma förstås då det är min bästa plats japp!  
Jag vill tipsa om Jon Olssons tubekanal. Hans vloggar är så fasligt välgjorda och hans liv är så busigt. 
Jag gillar ordet Ty som ni märkt. 
/ H.  
 

Kommentarer