Kokoskaffe


Ny vecka nya upptåg. Sitter vid skrivbordet och kikar ut mot ett ganska soligt sommarstockholm men låter mig ej luras ty värmen är ju putsväck. Lika bra kanske så kan jag försöka ägna mig åt full fokus istället. 


Ville mest slå ett slag för denna goda kaffesak ovan. På semestern var jag uppe i fem koppar kaffe per dag, så otroligt obra, så mitt yttersta mål vid hemkomst var (som oftast) att avvänja kroppen. Nu är jag nere på mina typiska två igen. Jag är sällan beroende av kaffe men långa ledighetsperioder kan jag verkligen hamna där, dricker liksom bara för att hela tiden jämt.  
När jag återvänder till vardag och rutiner försöker jag långsamt lura hjärnan genom att blanda i hälften koffeinfritt i de koppar jag dricker. Oftast är jag kvitt morgonhuvudvärken efter en vecka ungefär, funkar alltså utmärkt. 
Ett annat tips är att blanda i en tesked kokosolja, det knixet plockade jag på mig via Hanna förstås. Sägs att kokosoljan skyddar magen från det starka kaffet och så är det ju gott också = kokoskaffe! 
Ha en bra måndag nu! Jag skall skriva tills fingrarna blöder.

/ H.
 

Kommentarer