Låtom oss styra upp!Halåhej onsdagen. Så har jobbandet kört igång. Jag lever i mitt stadiga 7–12 + 15–17 system igen och trivs bra med det.  
Apropå. Funderar på att dela med mig av mina vardagsrutiner, kanske kan de hjälpa någon annan virrig frilanssjäl där ute. Jag var själv så förbryllad över hur jag skulle får fason på dagarna när denna ruljans (frilanslifvet) körde igång två år sedan, en del har jag lärt mig sen dess även om jag nog aldrig kommer att laborera fram en perfekt rutin. 
Hur som. Nu planerar och schemalägger jag hösten som ligger framför. Det blir en hel del uppstyrt kontorsjobb med magasin förstås och utöver det försöker jag maxa all annan tid som är mer flexig, så lätt att den bara rinner ur händerna annars. Målet är som alltid att bygga en vardag som motiverar sig själv, ganska svårt tycker jag. 
Men nu, nu är det nog klurat för idag. Styr mot Gamla Stan. Dags för pizza + vin va! 
/ H. 
 

Kommentarer