Russinbröd i stormen

Gjorde detta prima russinbröd här om dagen. Bröd är något som jag bakar ganska ofta men det försvinner alltid på en blixtsekund, älskar bröd! 


Gjort efter detta recept med litet modifikation.
2 dl majsmjöl, 1 dl solroskärnor, 1 msk fiberhusk, 2 tsk bakpulver 1/2 tsk örtsalt, 2 3/4 dl mandelmjölk, 2 msk smält kokosolja. Toppade med russin och linfrön. 180 grader ca. 30minuter. 
Allt jag bakar och lagar i köket är gluten- och laktosfritt men har slutat skriva ut det då jag tycker jag nämnt det en miljon gånger, antar att ni vet vid detta laget! 


Litet pepparminste som dryck och sedär... ett perfekt stormtilltugg står dukat. Stockholmen har bjussat på ordentligt muminväder den senaste veckan, trädkvistar som piskar mot fönster och så vidare. Gillar ändå, något trivsamt över alltihopet. Och snart når min värmeljusanvändning oanade höjder. 
/ H. 
 
SparaSpara

Kommentarer