Sommarens sista vecka


Stockholm gav oss sensommar och jag har strosat runt i tofflor mest hela veckan. Mitt hem förvandlades till ett stökigt frilanskontor någon gång halvvägs, skrivbordet står mitt i och fylls med tankar på papper och stundvis gästjobbare. Detta kaos får ni dock ingen bild på, istället några favorithörn och en dammig spegelbild! 
Jag är tämligen nöjd över slutspurten på augusti även om det blev många innetimmar vid skärmen nu på slutet. Vilken attans fin sommar vi fick sådär på det stora hela, den bästa på flera år tycker jag. Det finns väl säkerligen värme kvar att plocka på sig men min hjärna tänker höst nu, så är det bara. 
Nu ska jag äta sötpotatis, sen iväg och söndagssvettas, sen kommer sälskapet och därmed söndagsjobbet. Få koll på läget är planen för dagen!
/ H. 

Kommentarer