Tips åt dig och dina skjortor

Årets bästa trix för min garderob har definitivt blivit bak och fram-regeln. Vänd på alla kläder och vips har du två plagg i ett, fem blusar blir tio och så vidare.Dessutom blir det ofta så fasligt snyggt tycker jag, vågar nästan påstå att det mesta ser bättre ut fel väg faktiskt. 


Två favoritgrejer som en får på köpet när det gäller skjortor: Knappar på ryggen ↑ och hög krage!  

Denna regel går förstås att applicera nästan på alla plagg men tycker att den gör sig särskilt bra med just skjortorna. Det blir någon slags tvångströjestämning över det hela som jag är litet knäsvag för, gillar ju allt som är uniformigt och rejält.  


Hädanefter prövar jag vända på alla plagg jag äger och köper, och skjortan bär jag kanske aldrig rätt väg igen. Se fler varianter på just skjortan här hos Emma. 
/ H.
 

Kommentarer