En ny höstdoft


Ny årstid, ny doft. Råkade sniffa på denna mist från danska Meraki på min kompis Jennies jobb häromsistens, blev så förförd att jag kanske sprayade slut på halva testerflaskan. Så, i höst doftar jag grapefrukt. Ja det kanske låter litet märkligt men lovarlovar himmelsk grej detta. Det känns precis tillräckligt märkligt för mig som inte trivs i blommiga dofter och är ganska trött på citrus och nytvättat. 
Och låtom oss slå ett slag för den snygga förpackningen också. 
/ H.  
 

Kommentarer

  1. åh, nu blev jag också sugen på en ny doft.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Och tack för alla fina kommentarer du lämnar efter dig, så peppande! Läser och storgillar din blogg också, är bara så dålig på att kommentera, dåligtdåligt, ska bestämt bli bättre på det! ☆

      Radera

Skicka en kommentar