Höstlistan

Första september och lägligt med höstlista tycker jag. Känns fint med denna nya årstid faktiskt. I väntan på Kanelbullens dag 4 oktober, och så vidare. Vad är det bästa med hösten? 
Lager på lager med kläder, tjocka halsdukar, stearinljus, rutiner, lust + energi till nya åtaganden! Har alltid mest med motivation såhär års. 
Vad kommer du att äta i höst? 
Soppor förstås, sötpotatis- och morotssoppa mest. Och snart blir jag sugen på gröt till frukost också, kallare mornar betyder varmare frukostar. 
Vad kommer du att dricka i höst? 
Vatten, kaffe och mandelmjölk. Kanske något glas rött vin som jag inte sörplat på sedan förra vintern, rött vin är verkligen en vinterdryck tycker jag. 
Vad kommer att bli ditt mest använda plagg i höst? 
Tror på svarta cargobyxor och min nya gråa tröja som nog dyker upp i exposé om höstkapseln snart.
Vad gör du om dagarna egentligen? 
Jag jobbar som formgivare som ni vet, knåpar ihop tidningar och böcker. Nytt för hösten är att jag jobbar litet digitalt också, vilket verkligen är något ganska annorlunda för denna uranaloga räv! Spännande och lärorikt minsann. 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten ett år sedan? 
Satt i samma säng i samma lägenhet och jobbade med samma saker, så gammalt koncept nytt år kan man säga. Trivs.
Vad läser du? 
Snart semesterböcker ty jag ska iväg och slappa i solen! Har beställt tre böcker – en rolig, en nyttig och en intressant bok. Fakta och biografi är mina favoritkategorier.  
Vad tittar du på? 
Är i brutalbehov av en ny höstserie. Försöker febrilt hitta men fastnar för inget!! Tittar bara om en massa gammalt, hjälp.   
Vad var det bästa med sommaren? 
Att den var vädermässigt typ perfekt att jag fick spendera den hemma på västkusten förstås.  
Vad har du för höstplaner? 
Jag ska resa, resa hem, sitta på många trevliga fik i tjocktröja och jobba, gå på loppisar, lägga extra krut på fotograferandet samt ge denna webbplats mycket tid. Dessa sysslor är mina roligaste och roligaste saker ska en göra mycket och mer av.  
/ H.  
     

Kommentarer