Om bloggen, om skapandet, om hösten

Med denna årstid kommer behovet att kontemplera, börja om på gammalt och inleda nytt, det vet vi redan. Nedan ett gäng startskott, avslut och insikter om lifvet just nu. 


NÖJD ÖVER: Har haft ganska bra bloggflyt sen året började, knappt så jag vågar yttra dessa ord för vill ju ej jinxa. Faktiskt väldigt stolt över att jag funnit lust och inspiration att dela med mig av så mycket här, och framför allt att lusten hållit i sig för jag tröttnar ju fort på det mesta. Mår så gott av att skapa innehåll till denna webbplats, mitt bästa sätt att stressa ner definitivt. 
DAGENS FRÅGA: Apropå innehåll då – om du har frågor eller önskeinlägg (angående mig, min vardag, mitt jobb, min morgongröt, min lycka och olycka) lämna jättegärna en kommentar eller två. Vore både kul och hjälpsamt att veta vad du vill läsa om!  
LEDSAMMA NYHETER: Jag och Andreas nu bestämt att vår podcast Yr inte får en fortsättning. Vi vill prioritera annat och då får Yr ryka. Tackar dig som lyssnat på vår nonsens, tack tack tack. Podcast var verkligen oväntat kul, och lärorikt. Vi skulle nog ändra på en del av innehållet såhär i efterhand om vi fick chansen, meeen en erfarenhet rikare osv. Kanske blir det någon ny uppsättning nonsens på annan våglängd i framtiden, hoppashoppas för blev verkligen förtjust i formatet! 
SÅ SUGEN PÅ: Att få igång ett nytt grafiskt projekt, ett eget, jobbar bara på andras för tillfället. Har haft enorm skaparlust hela september och idéer har trillat ur mig helt obehindrat. Ibland kan det gå hela halvår utan att min hjärna genererar en endaste vettig idé och så plötsligt släpper blockaden, förvirrande.
ROLIGASTE: Igår intervjuades jag under rubriken Finlanssvenskar i Sverige för ett forskningsarbete. Det var ungefär det intressantaste samtalet på år och dar, älskar att prata om liknader och skillnader i samhälle och kultur. Hoppas på att kunna dela med mig av resultat om detta intressanta senare. 
INSIKT: Jag gillar hösten allt mer ju äldre jag blir. Hösten var min sämsta årstid förut men nu har jag verkligen lärt mig att trivas i den. Äntligen säger jag, gör ju dagarna rätt mycket gladare har jag märkt. 
/ H.

Kommentarer