Sicilien III

Mer spridda bilder från Sicilien, kanske sista dosen. 

Solnedgångar som studsade av fasaderna. Tyckte det vara fint att inga balkongräck var likadana, så mycket mer personligt på detta vis ju. 

Och prima utsikter från hotelltaket. Att ha tillgång till hustak är så lyxigt, älskar att ta mig upp på sådana och sniffa utsikt och känna vinden i håret, poesipoäng? 

Uppe i Taormina igen. Vi åkte aldrig på någon större utflykt då vi inte riktigt hittade något som kändes lockande, plus att vi blev så förtjusta i Taormina så vi åkte up dit var och varannan dag istället. 
Hittade denna ölbar ovan som hade ganska perfekt uteservering. Den här bilden beskriver staden ganska bra också, massor med trappor överallt p.g.a. alla höjdskillnader och sen restauranger och häng däremellan.

Vi ville dock mest ha kaffe och gick vidare, vi var ju i Italien och mycket kaffe är lagstadgat. De här stolarna hade jag dock utan vidare tagit hem. 

Blev aningens besatt av ytan på denna sten som jag fann uppe på den urtida grekiska teatern, Teatro antico di Taormina. Ibland ser jag neråt mer än uppåt på semestrar, det harmas jag litet över när jag kommer hem och inser att jag har en miljon bilder på naturmaterial istället för miljö. Men å andra sidan, det har väl ingen annan i alla fall.

Fast några utsiktsbilder blev det nog också.

Mer urtida teater, tycker att förfallna stenbyggnader är så vackra. Teatern var fortfarande i användning vilket ger extra tummar upp.

Och denna märkligt perfekta skog? Som något ur en barnsaga.

Detta träd ville jag också ta hem, den var så perfekt där den stod helt allena och funderade, men svår att frakta kom jag fram till. 
/ H.
  
SparaSpara

Kommentarer

Skicka en kommentar