Ett par nygamla jeans, vad annars?


Känns som att vartannat inlägg jag skriver här nöförtiden handlar om jeans. Nåväl, det är definitivt ett prima ämne så låt gå. 


Ni vet ju att jag önskat mig ett par ljusa Levi's att stoppa in i min garderob då jag använder mina mörka mer eller mindre varje dag. Gick oplanerat in på Myrorna här om veckan och hittade dessa. Satt som en smäck, taget. 


Grundtanken var att jag skulle spara dem till min vårkapsel men så blir det nog inte, trivs så bra i dem så de får hänga med fram till vinterkapseln i alla fall. Vore ju bara dumt att lägga undan något jag vet att jag kommer att använda mycket. De är ganska högmidjade vilket är bra då mina mörka är litet lägre. Byxbuntarna har jag uppvikta förstås. 


Matchas mest med högskaftade snörkängor för tillfället, gillar den rejäla kombinationen. 
Nu ska jag strunta i min bokade tvättid och dra på en kortkaffe i solen istället, typisk söndagsprioritering ☀
/ H.
 

Kommentarer

Skicka en kommentar