Hortensia, matematik och cigarrfabrik


Gó förmiddag vänner. 
Måste ta en liten paus i gridbyggandet såhär halvvägs till lunch. Formgivning är ju 50% matematik faktiskt, inte mig emot men ibland tungt för hufvudet. 
Unnade mig hortensia i söndags. Denna mjuka favoritblomma väger upp min ganska kaxiga röntgenkonst fint tycker jag. Blomster är verkligen vardagslyx. 
Har jobbat hemifrån hela veckan. Idag får jag dock frilanssällskap för nonsens och mycket nytta, och därmed hemleverans på en stor mugg latte! Längtat sen igår efter denna specifika kaffedryck. Senare ikväll ska jag på lägenhetsvisning i gammal cigarrfabrik (ej åt mig), kommer förmodligen att försmäkta av kärlek till detta hem känner jag redan nu. 
Nå, slut på spridda konstateranden. Hoppas er onsdag är utmärkt. 
/ H. 
 

Kommentarer

Skicka en kommentar