Stockholm är grått och snuvigt, så även jag

Kände förkylningen komma krypande igår vid lunch, snöt mig några hundra gånger, avslutade alla måsten vid 12 och hämtade hem naturgodis som tröst. Är SÅ rastlös men orkar inget annat än att ligga i sängen med dålig hållning. Gömmer mig i min brors tio år gamla huvtröja, uppenbart att jag använder den konstant eller? 
Kaffet smakar gott i alla fall så riktigt kaputt är jag inte, än. Har maxat astmamedicinerna i hopp om att vända skeppet, det hjälper ibland. 
Gott om tid att fundera på framtiden, se guilty pleasure-serier på TLC, beställa hem hamburgare och spela pasians nu! 
Ja det var allt, ville bara säga hej p.g.a. TOTAL TRISTESS. 
/ H. 

Kommentarer

  1. jag saknar naturgodis så himla mycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget naturgodis i Berlin?! Attans alltså, detta som är så gott!

      Radera

Skicka en kommentar