Vecka 41 / + och –



3 plus
– Har tagit upp ett av mina gamla projekt som består av min favoritkombination: historia och design. Är motiverad och ska försvinna helt i detta i helgen!
– Vaktade, matade och nattade en av mina bästa tvååringar en kväll. Ungar ger mig så mycket pepp och perspektiv alltså, älskar att få vara tant åt alla mina sju!
– Riesling på en torsdag. Bara det.

3 minus
– Har insett att min vinterjacka är för tunn (och denna insikt redan i mitten av oktober, suck). Klarade mig alltså inte på sommarjackorna november ut som tänkt då denna månad varit ovanligt kall. Måste börja leta rätt på något jättevarmt nu.
– Har misskött min rygg, jobbat alltför mycket i sängen och stretchat för litet. Får alltid någon slags märklig låsning i min högra axel då som gör datorerandet komplicerat. Fattar ej varför jag låter det bli såhär för vet ju hur jag ska undvika det hela, tröttsamt.
– Insåg att jag kanske inte hinner hem till västkusten i höst som planerat, det är verkligen det sista jag bortprioriterar så att det kanske måste bli så gör mig depp. Försöker tänka att det bara är typ 10 veckor till jul ändå.
/ H.  

Kommentarer

  1. min mamma tog med min vinterjacka till berlin precis och känner att jag behöver den redan. så ledsen för det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. ja jösses, så attans (ovanligt) kallt tycker jag, inte riktigt beredd på detta!

      Radera

Skicka en kommentar