Drivor, länk och fredagsläge


Idag är en bra dag. Vi börjar så!


Och ja, det är ett jävla snack om vädret men om drivorna går upp till knäna är det typ oundvikligt, det här hände ju sist i Stockholm kanske aldrig? Folk trillar till vänster och höger, mördarsnö faller ner från tak, alla går mitt på vägarna och flingorna förblindar. Men något idylliskt över alltihopet också, som att vara inbäddad i drivor av stämning i Bullerbyn.


Annan bra sak: I onsdags kväll drog jag på mig alla kläder jag äger och gick iväg för vin plus spelning. Såg fantastiska Agnes Obel på Mosebacke. Hennes melankoliska musik var ungefär det mest passande just den kvällen som plåster på såren. Denna låt blir mitt fredagstips! 
Det var bara det. Klockan slog precis fredagsserie + eftermiddagskaffe så med det önskar jag dig trevlig helg! 
/ H.
 

Kommentarer