Efter manisk fredag kommer snäll lördag

IMG_5532
Phju. Helt slut efter en monstermångamåsten-vecka, kanske höstens mest efterlängtade helg detta, snoozade hela två timmar imorse. Vaknade tidigt igår fast besluten om att ångvälta bort allt jobb för att slippa sitta med det hela helgen. Begav mig till café, tryckte play på min bästa låtlista och satt sen maniskt och gjorde bort alltalltallt, fortfarande oklart hur tiden räckte till. När jag skickade iväg mitt sista mejl för dagen kände jag direkt hur luften gick ur mig, stirrade ut i tomma intet en timme innan jag gick hem för kvällen. En så ospännande och uttömmande men ändå bra fredag.
Idag ska jag tugga naturgodis, röra på kroppen, möblera om, dricka kaffe ur skål, lyssna på favoritpoddar och laga favoritmaten. Det finns nästan inget som toppar mina ensamhelger, trivs utmärkt i mitt alldeles egna lugn.  
Hoppas din helg är utmärkt! 
/ H. 

Kommentarer