Flimmer


Sehär, du kan kalla mig storposarn. Sitter alldeles lugn och sansad i mitt kök och inväntar helg, nää det var visst lurendrejeri. Är på slutrakan av en produktion som stundvis dragit mig till vansinne, detta formgivarliv är verkligen inte jätteglammigt alla gånger. Som kvitto på galenskapen vaknade med hjärtflimmer imorse, det verkar dessutom verkar vara en hela dagen lång historia, så tröttsamt. Några veckor till och sen ska jag smyga in litet senare mornar och tidigare kvällar, jullovsprep. 
Vad jag och helgen ska hitta på är oklart. Måste i alla fall göra repro på vad som känns som femtontusen bilder. Om jag vore riktigt rapp skulle jag hoppa på första bästa flyg till Spanien för att dricka vin på balkong med mor och far, men det går ju inte. Om man ändå kunde ta semestern till Stockholm och inte alltid Stockholm till semestern. 
Nå, nu ska jag äta soppa, bädda in mitt flimrande hjärta i kappa och bege mig iväg för att idka litet cafékontor med min kompanjon, det är alltid ett prima sätt att lyxa till fredagarna på. 
Gó helg till dig.  
/ H.  

Kommentarer

  1. låter ganska skönt med en helg utan planer, det är så jag börjar också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur, en tom helg är verkligen favoriten!

      Radera

Skicka en kommentar