Listan om idag

28 november
Idag vill jag:
Ha flyt. Så mycket som behöver falla på plats. 
Idag längtar jag efter:
December, men på torsdag är du här! Det är en trivsam månad + att det inte är så länge kvar tills jag åker till västkusten då. November är mest en period av väntan.  
Idag har jag på mig:
Svart polo, svarta jeans, svarta snörkängor och guldsmycke. Klassiker. 
Idag lyssnar jag på:
Julmusik under promenaden till och från kontoret, mitt bästa varva ner knep såhär års. 
Idag jobbar jag med:
Att spika det sista på tidning, inkluderar halvdagsmöte och sidplacering och avstavningar och övrig felsöksmani. Det är det åttonde (?) och allra sista numret jag gör av just denna så något vemodigt över alltihopet också. Vem vill ge mig en ny tidning att sköta om som tröst?! Vänligen skicka flaskpost omgående.  
Idag äter jag:
Tll lunch? Butternutsoppa och smörgås. 
Idag skiter jag i:
Att diska.
Idag fick jag ett meddelande om:
Inget hittills! Kanske bäst så.  
Ikväll tittar jag på:
Nya Gilmore Girls förstås. Plöjde alla sex timmar i helgen och ska givetvis varva dem nu ett tiotal gånger mvh. big fan. 
Idag irriterar jag mig på:
Min dator. Den får fnatt ibland och då vägrar I och U funka om jag inte trycker på dem sjuttio gånger ungefär. Ganska väsentligt att de lyder då det är korrdag :S så lätt nervös stämning som du förstår. 
Idag skjuter jag upp:
och istället:
Umgås jag över Skype. 
/ H. 
   

Kommentarer