Listan om saker som är sämst

I efterdyningarna av gårdagen känns det ganska passande med denna deppiga lista som spred sig över internätet ett tag sedan. Jag är inte munter, men det tar sig!Min äckligaste mat:
1) Musslor, bara tanken på konsistensen får mig att spy. 2) All mögelost förutom brie, varför vill man äta något som smakar och doftar mögel? Orimligt. 3) Mjölk, tycker smaken av mjölk är riktigt äckligt.
Hatväder:
När det regnar, snöar och blåser samtidigt.
Då tappar jag humöret helt och hållet:
När jag är förkyld, herremintid är världens sämsta person när jag är sjuk. Låser däför alltid in mig och vägrar prata med folk då jag inte vill sprida konsekvenserna av min skrattretande ynklighet till andra.
Sämsta musiken:
Jag har inte problem med mycket, det skulle väl vara den där vrålmusiken då, den som är mer en spya av vrål än ord och melodi. 
Värsta tiden på dygnet:
15.00 för då tappar jag flytet och känner mig stundvis som en dålig person. Alla andra jobbar ju inpå kvällarna utan problem verkar det som. 
Mitt sämsta humör:
En kombination av förbryllad/stressad/nervös gör mig JÄTTEIRRITERAD. 
Sämsta grejen jag äger:
Skor som skaver, sämst av mig att äga dem och allra sämst av mig att bära dem ändå förstås. Fötter är ju ganska viktiga kroppsdelar, borde sköta om dem bättre. 
Värsta personlighetsdragen:
Brist på respekt. Det innefattar det mesta som är jobbigt tycker jag: brist på framförhållning, oförmåga att vara i tid, oförmåga att lyssna, oförmåga att intressera sig, oförmåga att förstå en annan människas utgångspunkt, och så vidare.
Nå, dags att rycka upp sig kanske. Ska leta efter hoppet i kaffekoppen. 
/ H. 

Kommentarer