Min bästa pastarättDenna pastarätt äter jag cirka fem gånger i veckan till lunch eller middag. Egentligen är det nästan ingen rätt utan mest en skål full av goda grejer som en slänger i efter smak och tycke. Min version innehåller få ingredienser och är snabb att svänga ihop, favoritkombo!Innehåll: Pasta, körsbärstomat, salladslök, råkostsallad, pesto, tahinidressing, pumpakärnor, bjäst, havssalt och lime. 
Gör såhär: Koka upp valfri mängd valfri pasta, skölj av. Rör ner en matsked pesto plus saften av en halv lime. Häll på valfri sallad, jag gillar råkostmix p.g.a. tuggmotstånd, i detta fall är det en blandning morot och kål. Salladslök och körsbärstomat är favoriter men det går ju att addera litet vad som helst, t.ex. gurka som ovan. Sen strösslar jag på pumpakärnor för knaprighet, kryddar med havssalt, häller på dressingen (min bästa) och strör på bjäst om jag har det hemma. Kombinationen av pesto+dressing+lime är det som göre så gott. 
Det bästa med denna blandning är förstås att den kan varieras in i oändligheten, den lever på konceptet det är inte så noga
/ H.
 

Kommentarer