Nya pjucks!

Jag är ju som konstaterat på jakt efter nya praktiska vinterskor. Nå, det råkade sig så att jag hittade något annat på vägen.  


Sökandet efter ett par låga vettiga/praktiska/smarta kängor fortsätter för dessa är ju uppenbarligen inte det. Däremot är dessa något helt annat som jag drömt om längelänge så gav mig själv lov att öppna plånboken.


Har spanat efter stövlar med attityd i några år nu, provat några par men gett upp alla p.g.a. för hög klack, obekväma, svårmatchade osv. Har så breda fötter att 90% av allt utbud går bort och av den 10% som återstår är cirka 1% snygga, optimistisk uppskattning. Jakten på skor är svår. Dessa är precis exakt det jag letat efter. Gillar klumpig klack-trenden men nästan alla de skorna har platå eller är rundade vid tårna, inget av detta är något för mig. Dessa har en perfekt kombination klumpig klack och spetsig tå och är inte jättehöga, sju centimeter för en vardagssko kan jag leva med. Och framför allt, inte gräsligt obekväma. 
Simpla och mångsidiga men ändå fräna och något mer liksom. Passar både till stuprör och lösare byxor i uppvikt variant.   
Hoppas att de håller i 10 år eller så! 
/ H.
 

Kommentarer