Vinterlistan

Inleder vecka 46 med en vinterlista. Toppar med litet gamla bilder från ett idylliskt jullov en gång i tidn!

Vad tycker du om vintern?
Den är okej. Mitt förhållande till vintern har svajat ganska mycket genom åren, nu är vi sams i alla fall. Fram till februari är vintern (den vettiga vintern) välkommen, sen skulle den gärna få ge vika för våren.
Hur kommer du att se ut i vinter?
Det blir mycket snörkängor och en jacka/kappa som jag förhoppningsvis ska hitta och köpa om inte så länge. Skogsgröna vantar och en jättelång ljusgrå halsduk. 
Snö och -20 grader eller snöfritt och +10 grader?
-20 går jag inte med på då min kropp typ förtvinar i den kylan, så då måste det bli +10 vilket inte heller är idealiskt. Mycket snö och -1 grad är min specifika önskan, tack!Några särskilda planer för din blogg i vinter?
Nä, vi ska väl hänga precis som förut har jag tänkt! 
Vad gör du för att få upp värmen när det är iskallt ute?
Går med en filt på axlarna, sover med alla täcken jag äger och dricker varm choklad. 
Berätta om ditt bästa vinterminne. 
Jag tror mig inte ha något bästa vinterminne. Kuriosa: jag har jättejättedåligt långtidsminne, det mesta som hänt mig för över ett år sedan måste någon påminna mig om och även då får jag anstränga mig för att slutligen ge ett "Just ja!". Detta är också en av orsakerna till att jag fotograferar och skriver mycket, på så sätt sparar jag ner det som jag garanterat kommer att glömma. Slutkläm: min återkommande bästa vinterstund är i alla fall resan hem till västkusten i december, just resan från ytterdörr till ytterdörr är extra trevlig.Nämn fyra saker du vill göra i vinter.
1.Bada bastu. Det ordnar jag när jag kommer hem till västkusten förstås. Känner mig aldrig lika ren som när jag bastat.
2.Köpa en julkalender. Med stor lucköppnarentusiasm vill jag påbörja varje decemberdag, japp!
3.Hälsa på farmor. Hon som dukar upp femton olika sorters kakor och bullar när bara vi två ska kaffa.
4.Baka bröd. Har kommit ur brödbaket litet men december känns ju som den ultimata brödbakarmånaden. 
Nämn kultur du planerar att konsumera inom de närmaste månaderna.
Okej kan ej hålla mig även om detta kanske inte klassas som kulturgrädde. Trailern till nya Gilmore Girls släpptes ju en tid sedan, räknade ner minuter till släppet och stormlängtar till nya säsongen som kör igång om två veckor! Tror att alla karaktärer är med (förutom saknade Edward Hermann förstås <3) så detta kan ju inte bli något annat än succé tänker jag. GG är ju min alla tiders bästa serie som ni vet, har plöjt alla säsonger typ tio gånger nu vilket är snudd på knäppt och litet pinsamt. 
Vad vill du att ska vara annorlunda denna vinter i jämförelse med förra vintern?
Förra vintern var litet trög jobb- och projektmässigt, samma gamla (inte så spännande) visa rakt igenom. Tänker att denna vinter ska fyllas med mer roligt jox! 


Kommentarer