9 bilder från året som gått

Om Instagram fick sammanfatta mitt år skulle det se ut som nedan. Ganska akkurat återspegling av tvåtusensexton tycker jag faktiskt. 1.Jag har gillat, jobbat och bläddrat i magasin. Magasin är ju praktiskt taget 90% av min vardag så inte konstigt att denna bild toppar.  
2.Jag har fotograferat mycket som alltid, mest i hemmet och på resor. Har inte haft med mig kameran ut så mycket till vardags, ett medvetet val då jag i våras märkte att jag släpade på den för att jag kände att jag borde mer än ville. Bra val må jag säga, tagit in livet lajv litet mer. 
3.Jag har fortsättningsvis bott i Stockholm och passerat denna tredje (här ovanligt snöiga) utsikt minst en gång varje dag. 
4.Jag har varit på en del äventyr, hemma hos Marie Antoinette t.ex.  
5.Jag har jobbat förstås och bl.a. åstadkommit trycksak med spegelomslag. I övrigt har jag haft denna utsikt med kaffe+bärbar på varierande bordsyta största delen av året, mycket representativ vy.
6.Jag har firat sommar i Stockholm. I år var första gången jag inte åkte hem till västkusten till midsommar och även om det kändes litet märkligt att vara i stan så var det helt okej med bubbel i Bandhagen!
7.Jag har ätit godsaker förstås, däribland fastlagsbullar. 
8.Jag har fortsättningsvis bott i huset med porten som täcks av körsbärsblommor varma vårdagar. Lyxigt.
9.Jag har unnat mig, framför allt blomster. Ja väldigt mycket blomster har det blivit i år! 
/ H.

Kommentarer