Packa med nöjeDags att packa kappsäcken till västkusten! 
Packandet tycker jag är väldigt intressant på det viset att det handlar om materiell planering och organisering, så få grejer som möjligt ska in i ett så litet utrymme som möjligt. Vill förstås också få loss många kombinationer som möjligt av de plagg jag tar med mig, allt måste matcha och helst på sju olika vis. 
För två veckor hemma tar jag denna gång med mig 1 klänning, 3 par byxor, 1 linne, 3 tröjor, 1 jacka och 1 par skor. Fyra av dessa grejer har jag på mig när jag reser.
Tycker mig vara helt okej bra på att resa lätt och den kunskapen är inte direkt något som kommit med kapselprojektet, däremot är det väldigt mycket enklare att välja det lilla jag tar med mig nu i och med att garderoben är komprimerad. Det är roligt, ibland svårt och slutligen ganska tillfredsställande detta packande! 
/ H.

Kommentarer