Vintersaga


Kaffe i kopp och naturgodis i gräddkanna, möjligen en Snickers någonstans. Det idag. 
Ser så mycket fram emot denna kommande vecka, dels för att jag har min sista stora deadline och därmed kan börja plocka loss någon ledig timme i början och slutet av mina dagar, samt för att jag ska UMGÅS jättemycket!  Förövrig samma gamla söndagsvisa dvs. tvätta/städa/träna + jobba bort en del veckogöra, rensa i hemmet, fixa på klappar och möjligen prova göra något lätt läskigt med mitt hår. Inte mycket mer till denna dag och bra är väl det. 
Lyssnar såklart mycket på vinterlåtar just nu och rispar särskilt Amanda Bergmans och Oskar Linnros Vintersaga, helst tio gånger om. Vet inte vad det är men den låten men den kommer att förfölja mig livet ut känner jag, texten är förträfflig och melodin melankolisk. Den påminner mig nog om hem, den vackra vemodiga västkusten. Vinden som envist stänger ögonlocken och det kolsvarta läskiga havet som ändå tröstar. Inte länge nu tills jag står på en klippa och blåser bort. 
Fin söndag till dig.  
/ H.
 

Kommentarer