Chokladigt med kokos och mullbär

Goddag till dig och torsdagen!
Denna morgon har jag och mina lungor varit till min lungdoktor Per, sen har jag dumpat några kg ångest hos min bokförare, sen lämnat brev, sen köpt glödlampa, sen städat i köket, sen skickat fem mejl, sen förnyat recept, sen satt mig här på köksstolen. Så nu vet du allt om min ytterst intressanta förmiddag. Snart ska jag koka ihop någon lätt lunch och sen ska jag iväg på kort lunchkaffe med kåmpis, därefter blir det jobb i sängen. Känns som gott om uppdrag för en torsdag detta. 
Men, ville spola tillbaka tiden till imorse och mitt morgonmål, värt att tipsa om nämligen!Denna smoothie är min favorit just nu. Jag har ett slags roterande schema av favoriter som byts ut efter årstid och lust. Jag har svårt att få i mig tillräckligt med protein och denna mixtur är ett ganska bra svar på det problemet också. 


1 msk chiafrön
1/2 skopa risprotein
2 dadlar
1 msk raw kakaopulver
1 banan
Kokosflakes
Mullbär
Sesamfrön  
Jag lägger i chiafröna först (f.ö. min bästa proteinkälla) med några dl vatten, medan jag tar fram allt det andra hinner fröna svälla litet. Lastar sedan i risprotein som är mitt bästa prtoteinpulver p.g.a. ger mig ej ont i magen, smakar desvärre urk som det är men går att förklä bra i kakao t.ex. Sen i med allt det andra, ibland blir det en nypa lakritspulver också eller agavesirap för extra sötma. Mixa och toppa med det du gillar bäst! 
/ H. 
SparaSpara
SparaSpara
SparaSpara

Kommentarer