Flyg och far

Halå! Det blitto så att jag packade om väskan ungefär lika fort som jag hann tvätta innehållet i den. Var oplanerat tvungen att ta en tur hem igen för jobbgrejer och detta fläng kom litet abrupt (en del av det tidigare omnämnda stressiga sinneslaget). 

Steg upp 03.00 på tisdag morgon, mellanlandade i hufvudstaden, den i öst alltså. Sen hade jag nog den mest pirriga flygturen sen 2007. Jag är varken flyg- eller turbulensrädd men måste erkänna att jag höll litet extra hårt i sätet när vi skulle landa i Vasa, jösses.

Det har ju nämligen varit väldans stormigt här. Sov två nätter hos min syster och stack knappt näsan utanför dörren ty personer blåser bort. Mycket mysigt inifrån dock. Igår körde jag och mamma hem till kusten i snigelfart och toppade torsdagen med en favorit: tzatzikipizza! 


Och nu är jag alltså hos föräldrarna i det vitaste av vinterland, passar på när jag ändå rör mig häromkring. Kär i min mors nya duk från Marimekko, mönstret heter Pippurikerä, kanske mitt favoritmönster från M. Jobbar en del samt bläddrar i några extra intressanta böcker, måste nog visa dig den där bakom litet bättre någon dag, en riktig skatt.  
Nå, glad fredag till dig!  
/ H. 
 

Kommentarer