Livet i ett fort av kartonger

Packar, rensar, packar, rensar, äter, packar, rensar. Njuter dock av organiserandet, blir ju märkligt lugn i sinnet av att ha koll på mina grejer. Hittills har jag tömt lägenheten på tio kassar skräp och saker jag inte behöver, så otroligt tillfredsställande. Jag vill inte packa ner en endaste liten kopp eller papperslapp om jag inte absolut måste, försöker vara väldigt hård mot mig själv. 

Mest är det trycksaker jag måste rensa i, kan ju inte ta med mig 50kg tidningar precis, måste välja mina pärlor och det är orimligt svårt. Prylar i allmänhet är jag inte så fäst vid men tidningar är så viktiga för mig. Berättigar ett ganska tungt tidningslass med att jag trots allt är tidningsformgivare, låt gå!

Det går framåt i alla fall. Idag har jag bokat möbelhämtning, ska bli av med en del onödigt, stolen blir dock kvar. Är verkligen helt onostalgisk när det kommer till möblerna i detta hem, så många var nödlösningar när jag flyttade in. Ser mycket fram emot att fylla nya hemmet med mer planerade möbelval. 


Nu ska jag koka ihop en lunch på rester ty försöker ju tömma mitt skafferi också. Så ser livet och tisdagen ut! 
/ H. 

Kommentarer