Mål 2017

Dags att spika litet mål för året nu tycker jag. Tänker att mina ska tillföra både struktur och nöje i vardagen! Låtom oss titta.Jag vill: 
1.Läsa tio böcker.
Sanningen är ju den att jag bara läser när jag är på semester, om ens då. Är verkligen ingen bokslukare så tio böcker känns tämligen ambitiöst. Vet att jag skulle få mycket ut av läsningen ändå och tror att tio böcker ska gå an, måste bara hitta tillräckligt intressanta!  
2.Besöka naturdoktor.
I år vill jag utforska naturmedicin mer och se om jag kan lära mig något nytt om min kropp och vad den behöver. Litet sugen på att ett impupro-test också. 
3.Införa färg i hemmet.
Jag tröttnade på det helvita sterila ganska längesen och har fört in allt mer naturmaterial i hemmet. Dags för färg nu tycker jag, gillar det naturnära ändå så det lutar mot mycket mörkblått och mörkgrönt. 
4.Göra något i videoformat.
Jag har (som alla andra) klurat på videoformatet ganska länge. Vill bli bättre på den tekniska biten och skapa något i en miljö som jag inte är bekant med. + att jag tangerar rörligt i mitt jobb ganska ofta och skulle vinna mycket på att lära mig litet om ämnet. Vet dock ej vad det ska bli och om det är något jag vill dela med mig av, vi får väl se.
5.Framkalla fotografier och lägga in dem album.
Ja det borde man ju! 
6.Lära mig områdets källsorteringsregler.
Jag kan bli knäpp på källstoreringen här, försöker verkligen förstå den men blir inte klok. Måste reda ut detta en gång för alla.  
7.Skriva dagbok en gång i veckan.
Jag har aldrig varit någon dagboksskrivare men har på senaste tid blivit sugen på att spara ner något konkret om livet och veckorna privat. Det vore kul att ha som minne om trettio år eller så. 
8.Formge en tidning utan beställare.
Jag vill formge en tidning som jag själv styr över helt och hållet. Jag formger ju ofta tidningar då det är min främsta sysselsättning men vill skapa något som bara jag bestämmer över nu, det var ju så längesen jag fick gå loss ordentligt! 
9.Blogga fem dagar i veckan.
Förutom denna litet skeva start så är jag fast besluten att hålla i mitt fem dagar i veckan-schema som jag faktiskt (litet förvånande) höll hela 2016. Jag koncentrerar mig mycket bättre på allt annat i livet om jag får hälla ut alla spontana tankar här. Pepp på blåggen alltså. 
10.Se minst tio gamla 50- & 60-tals filmer.
Det här var ju den punkten jag glömde bort ifjol, harmad. Den får följa med till detta år istället.  
/ H. 

Kommentarer

Skicka en kommentar