Målkoll 2016

Dags att kolla över mållistan för året som gått tycker jag. Jag försöker använda dessa listor som pepp, endast. Ingen stress och press i sikte, viktigt viktigt. Jag vill motivera mig själv till att göra min vardag bättre, mer modig och rolig. Ibland går det bra och ibland inte så värst, så är det bara. Låtom oss kolla över fjolårets lista nu då!


Yoga regelbundet.
Nej, fast ger mig själv nästan godkänt på denna ändå. Jag stretchar ordentligt efter all träning, töjer kroppen och lugnar ner sinnet, vilket ju var själva idén med målet från första början. Uppnådde alltså det jag ville men inte på det sättet som jag tänkt. 
Schemalägga kreativitet.
Såhär skrev jag ifjol: Min kanske största insikt 2015 är att struktur är svaret på nästan alla frivilliga projekt i mitt liv, jag kommer inte till skott med saker om jag inte schemalägger dem och ger mig själv en deadline. Kan tyckas hårt att begränsa frivilliga roligheter men det är ett måste för mig, annars släpper mitt perfektionistiska sinne aldrig ifrån sig något alls. / Detta har jag verkligen lyckats med. Kanske fjolårets bästa insikt. Ska bestämt fortsätta med schemaläggandet framöver!
Våga mer.
Vågat mycket i år, ja. 
Klippa mig.
Ja, ni har ju redan beskådat livets bästa frisyr i tidigare inlägg. 
Köpa handgjord keramik.
Nog välgjord keramik men ingen handgjord sådan. 
Skapa ett konstverk varje vecka.
Jag höll på med detta fram till april ungefär, då tappade jag abrupt lusten + blev stressad. Trots tappra försök att hålla kvar detta mål i min vardag så släppte jag det till slut. Ibland får det bli så, onödigt att med våld vrida grejer ur hjärnan när den är snustorr. 
Investera i a) en jeanskjol b) en ny parfym c) en svart linneskjorta. ✗ och ✓ och ✗
Jakten på den perfekta jeanskjolen och svarta linneskjortan fortsätter, är rätt säker på att jag hittar dem i vår. Årets doft blev Blodappelsin från Meraki. 
Äta vitaminer och tillskott. ✗ och ✓
Vitaminer, är så dålig på dem. Men tillskott, ja! 
Hitta ett prima läppstift. ✓
Hittade en fin läppenna och bockar av detta som godkänt. Använder den smygsamt då och då och känner mig extra sharp.
Starta en webbshop. ✗
Mycket inspiration men inget som lett till produkter, därav ingen webbshop. Enkel ekvation. 
Filma mer.
En aning men på tok för litet.
Blanda många goda sommardrinkar.
Insåg att jag inte gillar drinkar. Nå, en insikt det också. 
Ringa farmor oftare.
Ja, fast ännu oftare är ännu bättre. 
Gå på minst tre spelningar.
Två blev det. 
Se på minst tio gamla filmer.
Den här punkten glömde jag bort, dåligt. Ska därför ta med mig målet till årets lista som dyker upp alldeles strax. 
/// 
Godkänt på hälften och nästan på några, nöjd med detta. Mot det nya!
/ H.

Kommentarer