Nya prylar och virrigt liv

Nå halå. Vet ej vart jag tappat min veckoslutskänsla men här hos mig har den inte gått att hitta. Får jobba på det med litet söndagsfilm kanske.  
Det märks väl knappast men jag får inte riktigt igång bloggåret p.g.a. snurrig hjärna p.g.a. en del stressiga situationer i mitt liv just nu. Samt att all denna söndriga utrustning gör skapandet litet svårare. Samt att jag äro aningens sjuklig. Men snart på banan igen och så vidare. 


Ville också visa dig några nya prima ting i hemmet, så som denna ljusmanschett som jag fick av mamma då hon hade några extra. 


Och det svenska kaffet som jag numera blir skakig av, tror att min kropp blivit van med det finska kaffet som är aningens snällare. 
Men det viktigaste ser du där bakom, en mjuk filt som jag adopterat av mamma som hon i sin tur adopterat av min syster. Roligt att en kan passa grejer litet till och från inom familjen tycker jag, gamla grejer får en ny dos uppskattning osv. 
 

Och sist ut detta pigga kuddfodral som jag beställde onlajn, så fint! Nya kuddfodral är verkligen det enklaste sättet att fräscha upp hemmet. 
Det om det. Ha en skön söndag! 
/ H.

SparaSparaSparaSpara

Kommentarer