3 + & -

Dagens minus 
– Jag vaknade med hjärtflimmer och insåg att det inte blir någon särskilt händelserik tisdag. Det lugnade ner sig litet till kvällen i alla fall, snällt. 
– Trodde det var fastlagstisdag imorse p.g.a. det var det min mamma trodde och har sällan haft orsak att ifrågasätta min moder. Nå, tydligen tog hon fel en vecka. Jag som hade planerat att äta minst tre bullar, depp. 
– Åt däremot två karelska piroger och fick jätteont i magen. Åt dem jämt när jag var liten och tog mig två vid lunchen, det var flera år sen sist och jag skulle njuta av detta gamla goda! Tydligen ingen bra idé.  
Dagens plus 
+ På min bländande soliga och mycket korta eftermiddagspromenad ner till stranden sprang en liten vit vessla bredvid mig en bit, så GULLIG. 
+ Satt i gungstolen med stängda ögonlock när solen gick ner och lyssnade på senaste avsnittet av Värvet med Linnea Henriksson. Den stunden var livskvalité på topp. L har ju förövrigt släppt en så sjukt bra låt nyligen: Säga mig.    
+ Kände för en mer delikat och smygsam typografi på bloggen. Min gamla typografilärare skulle rysa av att veta att jag spärrar gemener på detta vis men här är det jag som bestämmer! Luftigt, litet och fint vill jag ha det nu. 
/ H. 

Kommentarer