En lista om idag 
7 februari 

Idag vill jag:
Ligga i min säng p.g.a. dödstrött varje morgon när jag vaknar trots att jag sover ganska mycket.

Idag längtar jag efter:
Nästa vecka, fast ändå inte. Då har den här flyttstressen lagt sig litet vilket är skönt men samtidigt är jag inte kvar i Stockholm längre vilket är depp.

Idag har jag på mig:
Något smutsigt p.g.a. flyttstädar och packar nästan hela dagen. Men ska också på långkaffe med Karin och då ska jag nog svira om till svarta jeans och min nya favorittröja från Monki.

Idag lyssnar jag på:
Friends. Har på det när jag fejjar runt du vet.

Idag jobbar jag med:
Ingenting, har ingen tid att jobba, sitter mest i telefonköer hela dagarna. Ibland köar jag så länge att jag glömt att jag ringt och vart jag ringt, när någon väl svarar uppstår då en tämligen förvirrande komisk situation!

Idag äter jag:
Vet ej, ska väl plocka ihop litet rester, kanske ungsrostad palsternacka med ris och soja typ? Igår åt jag f.ö. en sjukt god crêpe på Á la Crêpe till middag, bästa påhittet på länge. Den var nästan lika god som de jag åt i Paris!

Idag fick jag mejl om:
Ja det var en massa olika. Två mejl om lägenhetsjox, två från bokföraren och fyra andra viktiga, och klockan är bara elva så det kan väl lugna ner sig litet nu tycker jag.

Hittills idag har jag:
Svarat på alla dom där mejlen, betalat några miljoner peng (okej kanske inte fullt så mycket) till Skatteverket, svalt två koppar kaffe som en shot, packat ner köksgrejer samt skrivit detta blogginlägg.

Ikväll tittar jag på:
Jag saknar bra serie för tillfället och scrollar virrigt igenom internätet varje kväll i jakt på något nytt, än har jag inget hittat något att bli besatt av.

Idag skjuter jag upp:
Ingenting, har inte tid att skjuta upp något längre, måste avklara allt exakt nu.

Idag mår jag:
Ändå ganska bra. Solen värmer stockholmen och jag ska tugga i mig något riktigt gott på eftermiddagsfikat!

/ H.
 
 

Kommentarer