I snöstormen...


Så här är jag i nytt hem med ny utsikt och allt det där. Flyttade in i förrgår mitt i snöstormen, världens vinterland med knähöga drivor osv. Sen dess har jag avverkat några hundra ärenden samt handlat i ny matbutik (så förvirrande) och tränat på nytt gym (så otroligt förvirrande). Det tar ett tag att lära känna allt det nya förstås. Hade också första uppesittarkvällen med kompis igår, vi köpte plockgodis och tändstickor och föråt oss sen på socker i ljussken.
Den där snöstormen verkar ha gett plats för solen idag, mycket välkommet. Har nyss ätit upp en smoothie gjord på mammas jordgubbar (lyx), ska sörpla klart kaffet och sen iväg och träna en sväng. Därefter blir det tur på stan i jakt på något av allt det där till hemmet som står på min långa lista, plus mer kaffe med sällskap, det är ju lördag trots allt. Kakbit också tycker jag! 
Glá helg till dig. 
/ H. 

Kommentarer