Lökigt lyckligt lottad


Vi hördes ju senast i fredags då jag trodde att jag skulle bege mig på löst och ledigt kvällshäng till Björkhagen. Vilket lur! 
Istället blev jag överrumplad med hejdå-kalas på min favoritrestaurang. Fällde bestämt en tår eller två av lycka. Har sällan känt mig så omtyckt, uppskattad och saknad! Dessa nio favoritpersoner trillade in en efter en och sen åt vi grekiskt och pratade om politik och jobb samt vek oss av skratt över alla roliga minnen vi delat de senaste fem åren. Det var så jäfla kul och samtidigt litet deppigt då jag tänkte på att jag ska lämna dessa stjärnor nu. Försöker trösta mig själv med att jag faktiskt har tillgång till alla tillhörande soffor så ofta jag bara vill. 
Kan inte klä denna kväll i ord fina nog. Ni är så attans vackra, alla ni som tog er tid att krama mig hårt, alla ni som ville komma men inte kunde, och alla ni andra som gjort Stockholm till den mest kärleksfulla plats jag någonsin bott på, sanningen. 
Saknar er redan ♡
/ H.
 

Kommentarer