Mittemellan det gamla och det nya

Hej på onsdagen.  
I helgen kom jag, mina tio lådor och en handfull möbler hem till västkusten. Den gamla vardagen är inte riktigt avklarad än och den nya har inte kört igång ordentligt så jag mellanlandar hos mor och far. Igår hade jag första lugna stunden på länge och jag gjorde absolut ingenting. Idag har jag suttit vid köksbordet och haft altandörren öppen hela dagen, tar en tur i trädgården då och då mellan allt mejlande och ringande och fixande och funderande. Denna årstid är så märklig, på mornarna är det vinter och på dagarna är det vår. I förrgår natt vaknade jag fullmåne utanför mitt fönster och fåglarna kvittrar ikapp exakt hela tiden, så många fina grejer.
Ja, nu är jag här i alla fall, i det nya, ville bara berätta. Det betyder också att jag har mer av förändringen bakom mig än framför vilket gör mig både mindre stressad och mer pepp på allt som komma skall! 
/ H. 

Kommentarer