Podd, present och rödpang

Så vare fredag. Jag fortsätter bjuda på spridda bilder ur mitt ganska röriga hem. Har varken tid eller lust att skapa något mer genomtänkt för tillfället, inte hela världen va. 


Idag lyssnar jag på Kakans podd, sorterar skor och kläder och slår in denna present ovan som en av mina favoritungar ska få. Ja, den här finurliga ungen kan vara en av de personer jag kommer att sakna mest när jag flyttar från Stockholm, gråtigt <3


Och en flaska rödpang åt mig och mor till sentimmarna. Ska bli så ypperligt trevligt med fredagshäng just idag, behöver verkligen slappa litet. 
Nu ska jag knappa iväg några mejl och sen ska jag iväg och träna en stund. Träning mitt bästa sätt att sansa mig så prioriterar det över allt annat och särskilt i tider av stress. Sen ska jag köpa godis, mmm!
Gó och glá helg till dig också. 
/ H. 

Kommentarer

Skicka en kommentar