Ett växande kollage, en stilig kalender och en ny kontorsplats

Hej folket. Nu var det ganska längesen vi hördes va? 
Jag har varit så otroligt trött i huvudet hela veckan. Denna nya vardag har medfört många nya och tunga intryck, fick lov att isolera mig ett tag för att verkligen spara på orken. Förhoppningsvis har jag bättre koll på allt snart och därmed tid och energi över till annat än jobb, så som blogg och umgänge till exempel. 
 
Hann i alla fall tejpa upp litet kollage i nya hemmet en kväll, terapeutisk syssla det där. Många gamla bilder hänger kvar för att de påminner mig om Stockholm, det är som att ha en bit av det gamla hemmet i det nya så att säga. 


Och så flyttar jag på saker hit och dit, först hit sen dit och sen hit igen. Igår var jag dessutom till Tammerfors för en runda på IKEA där jag bland annat shoppade ny säng, min första höga och helbreda 1.60! Den ska jag sova i inatt, mycket festligt.


Och så spenderade jag en timme av min fredag kväll med att fylla i min nya kalender. Beställde hem en då detta nya liv medför mycket mer möten och viktiga datum att hålla koll på, jag litar inte på teknik alltför mycket heller så kör på det gamla goda fysiska formatet. Satsade på en stilig svart från mitt alla tiders favoritmärke Burde. 
Nu ska jag äta pizzarester, fortsätta pyssla på i hemmet (blir ju aldrig klar) och se ikapp mina favoritserier. Imorgon är det måndag, jag sätter mig på min nya kontorsplats för sjätte dagen och försöker få ordning på allt som fortfarande är fruktansvärt förvirrande, vi får väl se hur det går. 
Ha en skön söndag nu!  
/ H. 

Kommentarer