Listan om mornarNär går du upp?
Det finns två alternativ som baserar på huruvida jag tränar innan jobbet eller inte. 5.00 om det är träningsdag och om inte så är det 6.30 som gäller. På helgerna 8 tiden. 
Vad är det första du gör varje morgon?
Tar datorn till badrummet, ställer den på min tvättmaskin, lägger på ett avsnitt Gilmore Girls, tvättar och fixar till fejset. 
Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon?
Jag duschar på kvällarna om jag inte tränar på morgonen så det går ganska snabbt, på 10 minuter ungefär.
Är frukost viktig?
Ja herremintid, annars har jag nog blivit till ett russin innan lunch. Jag har aldrig någonsin hoppat över frukost och tänkte inte prova på det heller. Dessutom är ju frukostar det bästa som finns, helt inne på Breakfast for lunch och allt det där. 
Vad äter du till frukost?
Det går i perioder, vinterhalvåret är det ofta gröt med banan och bär. Just nu är jag inne i en bröd med ost-period. Sommartid blir det smoothies ganska ofta. Jag fryser alltid på mornarna så vill helst ha varma frukostar, särskilt vintertid då. Och en muminkopp kaffe. 
Är du morgontrött?
Nä inte direkt. Ibland är jag väldigt dåsig men oftast inte alls, tror dock mest att det beror på när i sömnen larmet ringer, värre att vakna om en är mitt i djupsömnen antar jag. 
Vad har du för alarm?
Någon standard lugn på iphonen, det måste vara en stressfri melodi. Har alltid på minst fem larm och drar mig kanske 10 minuter. 
Hur ser en perfekt morgon ut?
Jag vaknar utvilad, får ligga kvar länge, har en massa nya roliga youtube-klipp att kolla på i sängen, apelsin i min fruktskål, färskt bröd i skafferiet och inga planer förrän 12.00. 
Vad är det bästa med morgonen?
Längtan efter morgonkaffet, förstås. Samt att köra till jobbet. Jag älskar att köra bil och nu gör jag det nästan dagligen igen efter fem års uppehåll. Det bästa är ändå tiden, kör mitt i soluppgången just nu och det är så attans magiskt, pangrosa himmel etc. Toppa det med en bra låt på högsta volym så är morgonen komplett. 
Hur går du helt klädd på morgonen?
Någon överstor t-skjorta som jag eventuellt sovit i och sen drar jag på mig en tjocktröja direkt jag lägger fötterna på golvet. Fryser så otroligt mycket morgontid. 
/ H.  

Kommentarer