Om veckan som varit

Fredag, du fredag. Den här veckan var ryckig, förstås. Jag börjar landa i min nya roll och det är både spännande och stressande att få insikt i allt vad den innebär. Mina fem senaste dagar har sett ut såhär: 
I måndags satt jag i översättningsmöte samt tog fram kampanjbild. På kvällen lagade jag pestopasta med parmesan. 
tisdagen hade jag kortmöte och resten av dagen gjorde jag reportage, hittade inte flytet och var frustrerad. Därpå låg jag raklång på soffan i fyra timmar. 
onsdagen gick jag till gymmet typ mitt i natten-tidigt, sen var jag i fotostudio resten av dagen för produktfotografering. Har inte varit med så mycket på just produktfotograferingar förut så tog verkligen till mig av allt det nya. Passade också på att diskutera visuella strategier med herr fotograf vilket var otroligt givande. 
I torsdags var jag på skolning i hela dagen, det handlade om gruppdynamik och sådant. Därpå gjorde jag plättar till middag p.g.a. varför inte och sen kom min syster förbi sådär jättespontant. Vi bor ett hus från varandra nuförtiden, kult!  
Och idag är det fredag. Skulle börja med motion igen men det orkade jag inte. Arbetsdagen ägnar jag åt jättemycket jobb med tidning ty ligger efter. Klockan kvart i fem kommer jag hem och direkt därefter ska jag möta upp Emma för lyxpizza och vin! Längtar väldigt. 
Skön helg till dig!  
/ H.
 

Kommentarer