Pannkaka, svärta och sammet

Det var en gång en lördag, dvs. den som var igår. Saker jag gjorde då var till exempel begav mig ut på stan i jakt på några saker till hemmet. Tog en kaffe med syster och köpte plockgodis också. 

Väl hemma gjorde jag plättar igen, eller de blev nog mer som miniatyrpannkakor. Toppade med grädde, min egenkokade sylt gjord på mammas bär, kokosflakes, lönnsirap och granola. En riktig festmåltid! Kanske ny lördagstradition. 


Det börjar bli mysigt i hemmet nu, har infört mycket svart i detta nya vilket jag verkligen gillar mer och mer för varje dag. När jag kom hem slängde jag mig på soffan, ringde farmor, åt för mycket godis och gjorde varma smörgåsar till middag (så bisarr men ypperlig matdag detta f.ö.).  


Från stan kom jag förresten hem med denna fint inslagna mjuka sak, ett sängöverkast som jag sneglat på några veckor. Nyansen är någon slags blandning mellan mörkblå och grå och materialet är sammet. Härligt maffig och inbjudande! 
/ H. 

Kommentarer