Reflektioner en måndag i mars


Nååja, jag och min snuvnäsa överlevde denna dag i livet. Ja, det blev en monsterförkylning av det hela ändå, inspekterade alltså det strålande vädret ur min säng hela helgen. Borde väl inte ha jobbat idag men det kändes som en rimlig plan imorse, inte så mycket när klockan blev fem sen. Jag har ett gäng märkliga symptom som kommer med förkylningar ibland, typ som att jag tappar synen en timme då och då? Både intressant och problematiskt. Nå, snart är detta tillstånd ett minne blott och vi kan prata om andra saker.  
En större reflektion är att jag idag den tjugosjunde mars jobbat prick en månad på mitt nya jobb. Det är väl alltid tjat om att tiden går så snabbt men nu har den verkligen rört sig i ultrarapid, kan ej greppa den alls. Också har jag nu bott på västkusten lika länge utan att bli orimligt uttråkad vilket var en slags (löjlig) farhåga, noll takspottarminuter i bagaget. 
Mars månad hette Nystart, ja såhär mycket nystart har jag inte utsatt mig för sen 2012. Det var både kul och slitsamt, faktisk mest slitsamt, men så brukar det vara med stora förändringar. April blir nog mer kul än slitsamt. Jag hoppas på perspektiv, planer, ett sansat sinne och (typ) koll på läget. 
/ H.  
 

Kommentarer