Skatter i skål


Gomorron onsdan! Jag tänkte passa på att säga hej och sprida litet guld på mittenveckan. Nu har jag gått och blivit med glasbord också, mitt första. Som jag längtat efter att få äga ett glasbord, så fint med glas och så passar det ypperligt för uppifrånfotograferandet som jag så ofta sysslar med.


Där nere har jag lagt några favoritmagasin på hög och ovanpå serverar jag mina skatter i skål. Jag rensade i mina smycken innan jag flyttade så nu finns bara de käraste kvar. 
Har nyss duschat efter morgonträningen och nu ska jag röra ihop någon slags yoghurtfrukost med röda och svarta vinbär. Sen blir det litet panik på kontoret för måste få iväg tidning till översättning idag och formen är inte alls på den nivån den ska vara. Nå, ikväll vankas det kaffehäng i alla fall, välkommet!
/ H. 
 

Kommentarer