Strålarna, tidningarna och stressen

Några vyer från veckan.


Köpte på mig en del inhemska magasin igår. Det hör ju till mitt jobb att vara insatt i den världen och det var längesen jag höll i en blädderbar från Finland, tänkte därför spana in marknaden och utbudet. Alltså, vill inte verka allvetande, MEN nivån är verkligen något helt annat här än i väst både när det gäller innehåll och form, något ganska mycket sämre. Vi kan ju bättre än såhär tycker jag. Nå, å andra sidan, goda förbättringsmöjligheter istället! Detta bildreportage ovan var flott iaf.

I övrigt har jag som alla andra beundrat, pratat om och repeterat min kärlek för denna vårsol. Det är SÅ ljust i hemmet nu, det väcker verkligen min skaparlust. Äntligen får en ratta ner ISOn på kameran, ja det om något är ju ett vårtecken. 
Ut har jag dock inte tagit mig särskilt mycket. Levt i sviterna av denna förkylning och unnat mig långa kvällar på soffan istället, nog hinner jag och solen ses senare. 


Sammanfattningsvis var denna vecka tung, mycket tung. Ska kurera med bastu, stretch och loppis samt insupa litet havsluft i helgen så är jag nog hel när måndagen slår in.  
Ta hand om dig själv.  
/ H. 

Kommentarer