Tröjan, torsdagen och håret

Jag ligger fullt utsträckt på min soffa och det är så SKÖNT. Har ätit några rader Fazers röda och pustat ut efter två möten och tre fotograferingar och allt annat som torsdagen bjöd på.  

Ny bra grej i livet är denna svarta tjocktröja. Äntligen hittade jag en avbytare, har levt på min gråa hela vintern. Kan väl kännas litet olägligt att köpa sig en filt såhär i mitten av mars men kände mig tvungen att slå till när jag råkade hittade något som dög, så pinsamt kräsen. Den har en halvhög krage, nästan inga sömmar och mycket struktur. Den är mer som en låda än en tröja i formen faktiskt och det tycker vi om, ju. Från Weekdays killavdelning. 

Annan bra sak är att jag trivs i mitt hår just nu. Undrar om jag måste bege mig till min frisör i Stockholm för att behålla det såhär eller om jag ska våga låta någon annan ta till saxen. Har aldrig stött på någon som klippt och förstått mitt hår så bra som Georgette.  

Nåväl. Imorgon åker jag hem till mor och far. Ska ha en slapparhelg och bada bastu.
/ H.
 

Kommentarer