Hortensian, hemmet och framtiden

Hej du. Vilken märklig nästan söndag men ändå typ inte-dag. Spenderade nästan hela påsken hemma hos mina föräldrar på landet, det var lugnt och trevligt och ypperligt. 

Kom till Vasa igår för att sköta om min vissnade hortensia och storstäda, hittills har jag mest skött om och inte städat. 
Har investerat i nya vita lakan nyligen ↓ = äkta hotellkänsla! Samt infört litet färg i hemmet → mörkblått och mörkgrönt. Trivsamt trivsamt.

Jag har ägnat helgen åt en hel del fundering. Saker jag funderat på är till exempel kapselgarderoben och framtiden:
1) Min nuvarande uppsättning kläder vill inte riktigt funka som jag tänkt. Denna nya geografiska placering bjuder på vissa oväntade väderlag som jag uppenbarligen inte riktigt lyckades kalkylera in i ekvationen även om jag trodde mig ha tänkt rätt. Måste se över kapseln igen eller kanske ändra upplägg på projektet helt och hållet.
2) Ägnade ganska många timmar av ledigheten åt att skriva ner alla årets produktionsdatum i kalendern, detta i hopp om att hitta tomma långhelger och potentiella semesterveckor att avsätta för äventyr. Det ser inte särskilt ljust ut vill jag påstå, hur kan åtta månader framtid redan svälla över av måsten? Ångestframkallande lyxproblem. 

Nå, nog om framtidsångest för denna gång. Nu ska jag se över den där vårgarderoben igen och sen utlovas pannkaka!! 
Ha en fortsatt fin nästan söndag men ändå inte.  
/ H. 

Kommentarer